Voorster pakket (kerstpakketten)

Het Voorster Pakket is een samenwerkingsinitiatief van vier lokale ondernemers in Voorst, die elk hun eigen unieke producten aanbieden. Deze ondernemers zijn Voskamp Textiel, de Cranberry Boerderij De Kolke, de Ambachtelijke Bakkerij Bril en Keurslagerij Aalpoel.

Onze pakketten zijn samengesteld met veel liefde en bevatten ambachtelijke lekkernijen, aangevuld met streekgebonden producten. Dit maakt ze perfect als geschenk voor elke gelegenheid, of als een smakelijk kerstpakket.

Dankzij de diversiteit van onze ondernemers en hun unieke producten, bieden we een breed scala aan culinaire hoogstandjes en handgemaakte artikelen. Van textiel tot cranberry-producten, versgebakken brood en kwaliteitsvlees; ons Voorster Pakket heeft voor ieder wat wils.

Kies voor een Voorster Pakket en geniet van de rijke smaken en ambachtelijke kwaliteit van onze streek. Een geweldig cadeau om te geven, of om zelf van te genieten!

Prachtig samengestelde kerstpakketten met lokale specialiteiten en ambachtelijke lekkernijen

Nieuw! Cranberry Mosterd

We hebben fantastisch nieuws voor alle liefhebbers van mosterd: Boerderij de Kolke heeft in samenwerking met Restaurant de Kribbe een heerlijke nieuwe mosterd ontwikkeld! De Cranberry Mosterd is een unieke en smaakvolle toevoeging aan ons assortiment, en we zijn er trots op dat we deze met u kunnen delen.

Onze Cranberry Mosterd wordt gemaakt van mosterdzaad en cranberries van onze eigen boerderij. Na een aantal proefjes en tests heeft Restaurant de Kribbe de perfecte samenstelling vast kunnen stellen. Het resultaat is een mosterd die heerlijk smaakt bij verschillende gerechten en snacks.

Vanaf nu kunt u de Cranberry Mosterd vinden in onze winkel en op de markt. Het is de perfecte manier om een unieke smaak toe te voegen aan uw maaltijden en snacks. Probeer het bijvoorbeeld als dip voor kaas of als smaakmaker in salades.

We zijn erg trots op ons nieuwe product en we hopen dat u er net zo van zult genieten als wij. Kom langs in onze winkel of bezoek ons op de markt om de Cranberry Mosterd zelf te proeven en te ontdekken.

Cranberry Mosterd
1 van 5