Natuurkampeerterrein De Kolke

Natuurkampeerterrein De Kolke biedt camperaars een oase van rust. Gelegen in een prachtige bosrijke omgeving bieden wij diverse camperplaatsen, zowel op verhard als onverhard terrein. Vanaf uw camper heeft u een schitterend uitzicht over de bossen en landerijen rondom onze boerderij.

Onze camperplaatsen zijn het hele jaar door toegankelijk en bieden geen sanitair, maar wel stortgelegenheid en voorzieningen voor elektra en water. Huisdieren zijn van harte welkom, mits aangelijnd.

Voor wandelaars en fietsers hebben wij diverse routes beschikbaar die u kunt lenen of kopen in onze winkel. Ook is er voldoende foldermateriaal aanwezig. Voor rustmomenten onderweg hebben wij een picknicktafel aan de weg staan.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste campernieuws, dan verwijzen wij u graag naar www.campercontact.com.

In de omgeving van onze boerderij zijn er tal van mooie wandelroutes te vinden. Bezoek historische gebouwen, boerderijen en maak heerlijke wandelingen in het bosrijke gebied. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit het Landgoed Beekzicht, het Klompenpad 'Beekweidenpad', het Stroomgebied van rivier de IJssel, Landgoed de Poll, Kasteel Nijenbeek of Recreatiegebied Bussloo. Daarnaast kunt u ook stadswandelingen maken in de Hanzesteden Deventer of Zutphen.

Wij heten u van harte welkom op onze camperplaatsen en staan u graag te woord voor meer informatie en het maken van een afspraak.

vCamper plaats de Kolke

Nieuw! Cranberry Mosterd

We hebben fantastisch nieuws voor alle liefhebbers van mosterd: Boerderij de Kolke heeft in samenwerking met Restaurant de Kribbe een heerlijke nieuwe mosterd ontwikkeld! De Cranberry Mosterd is een unieke en smaakvolle toevoeging aan ons assortiment, en we zijn er trots op dat we deze met u kunnen delen.

Onze Cranberry Mosterd wordt gemaakt van mosterdzaad en cranberries van onze eigen boerderij. Na een aantal proefjes en tests heeft Restaurant de Kribbe de perfecte samenstelling vast kunnen stellen. Het resultaat is een mosterd die heerlijk smaakt bij verschillende gerechten en snacks.

Vanaf nu kunt u de Cranberry Mosterd vinden in onze winkel en op de markt. Het is de perfecte manier om een unieke smaak toe te voegen aan uw maaltijden en snacks. Probeer het bijvoorbeeld als dip voor kaas of als smaakmaker in salades.

We zijn erg trots op ons nieuwe product en we hopen dat u er net zo van zult genieten als wij. Kom langs in onze winkel of bezoek ons op de markt om de Cranberry Mosterd zelf te proeven en te ontdekken.

Cranberry Mosterd
1 van 5