Openingtijden de Kolke Voorst

Openingstijden
maandag geopend van 13:00 tot 17:00
Dinsdag van 1 oktober tot 1 april gesloten anders geopend van 13:00 tot 17:00
Woensdag geopend van 13:00 tot 17:00
Donderdag geopend van 13:00 tot 17:00
Vrijdag geopend van 13:00 tot 17:00
Zaterdag geopend 1 oktober tot 1 april tot 16:00 daarbuiten van 9:00 tot 17:00

Nieuw! Cranberry Mosterd

We hebben fantastisch nieuws voor alle liefhebbers van mosterd: Boerderij de Kolke heeft in samenwerking met Restaurant de Kribbe een heerlijke nieuwe mosterd ontwikkeld! De Cranberry Mosterd is een unieke en smaakvolle toevoeging aan ons assortiment, en we zijn er trots op dat we deze met u kunnen delen.

Onze Cranberry Mosterd wordt gemaakt van mosterdzaad en cranberries van onze eigen boerderij. Na een aantal proefjes en tests heeft Restaurant de Kribbe de perfecte samenstelling vast kunnen stellen. Het resultaat is een mosterd die heerlijk smaakt bij verschillende gerechten en snacks.

Vanaf nu kunt u de Cranberry Mosterd vinden in onze winkel en op de markt. Het is de perfecte manier om een unieke smaak toe te voegen aan uw maaltijden en snacks. Probeer het bijvoorbeeld als dip voor kaas of als smaakmaker in salades.

We zijn erg trots op ons nieuwe product en we hopen dat u er net zo van zult genieten als wij. Kom langs in onze winkel of bezoek ons op de markt om de Cranberry Mosterd zelf te proeven en te ontdekken.

Cranberry Mosterd
1 van 5