Onze winkel

Welkom bij Boerderijwinkel Voorst!

Wij zijn gelegen in het mooie dorpje Voorst en bieden een breed scala aan lokale producten aan. Al onze producten zijn vers en van hoge kwaliteit. Bij ons vindt u groente en fruit, zuivel en eieren, honing, fruitproducten, Jerom's producten, speciaalbieren, vlees en graanproducten. We hebben ook verschillende cadeau-artikelen beschikbaar die perfect zijn om cadeau te geven.

Onze groente en fruit komen voornamelijk van onze eigen kwekerij en tuinderij, zodat we altijd de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. In onze kas telen we in de zomer verse komkommers, tomaten, paprika's, aubergines, pepers, sla, spinazie en raapstelen. In onze tuinderij telen we onder andere peulen, slabonen, rode bieten, spitskool, bloemkool, broccoli, wortelen, boerenkool, sjalotten, aardappelen, spruiten en prei. Als het seizoen voorbij is, vullen we onze voorraad aan met groente en fruit van tuinders in de buurt. Onze boomgaard en lokale telers voorzien ons van seizoensfruit en verse aardbeien.

Ons uitgebreide zuivelassortiment komt van bekroonde boerderijen in de omgeving. We bieden onder andere melk, karnemelk, (vruchten)yoghurt, kwark, kruudmoes, gortepap, vla en kaas aan. Onze honingproducten komen van lokale imkers en we maken zelf jam, compote, appelmoes, stoofperen en chutney van het fruit dat we op de boerderij vinden.

We zijn trots op ons assortiment van Jerom's producten uit Schalkhaar, waaronder caramelstroop en heerlijke Noga's. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment speciaalbieren, waaronder bieren van Landgoed Beekzicht met onze eigen graan/mout, hop uit Empe en gagel van het Landgoed, en bieren van Chamaven uit Zutphen.

Ons vleesassortiment is afkomstig van top slager Ter Weele uit Oene en omvat onder andere hertenvlees en eend. We hebben ook verschillende graanproducten, zoals cakemixen, broodbakmixen, pannenkoekenmix, muesli, havermout en vruchtennotenmixen, bereid door Molen "de Hoop in Klarenbeek.

Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag t/m vrijdag: 13.00 uur tot 17.00 uur
  • Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
  • Zondag: gesloten

Wil je een origineel cadeau geven? We hebben een breed scala aan cadeau-artikelen beschikbaar, waaronder Zwijnenkeutels (chocolade truffels), sneeuwvlokjes, cadeau manden gevuld met streekart

Nieuw! Cranberry Mosterd

We hebben fantastisch nieuws voor alle liefhebbers van mosterd: Boerderij de Kolke heeft in samenwerking met Restaurant de Kribbe een heerlijke nieuwe mosterd ontwikkeld! De Cranberry Mosterd is een unieke en smaakvolle toevoeging aan ons assortiment, en we zijn er trots op dat we deze met u kunnen delen.

Onze Cranberry Mosterd wordt gemaakt van mosterdzaad en cranberries van onze eigen boerderij. Na een aantal proefjes en tests heeft Restaurant de Kribbe de perfecte samenstelling vast kunnen stellen. Het resultaat is een mosterd die heerlijk smaakt bij verschillende gerechten en snacks.

Vanaf nu kunt u de Cranberry Mosterd vinden in onze winkel en op de markt. Het is de perfecte manier om een unieke smaak toe te voegen aan uw maaltijden en snacks. Probeer het bijvoorbeeld als dip voor kaas of als smaakmaker in salades.

We zijn erg trots op ons nieuwe product en we hopen dat u er net zo van zult genieten als wij. Kom langs in onze winkel of bezoek ons op de markt om de Cranberry Mosterd zelf te proeven en te ontdekken.

Cranberry Mosterd
1 van 5