Onze winkel

 

De Kolke Voorst.
Onze winkel is gevestigd in de achterzijde van onze boerderij.
De winkel bestaat al meer dan 10 jaar en is een begrip geworden in Voorst en omgeving. De Kolke Voorst heeft alleen maar streekproducten in het assortiment. Het is echt bijzonder dat er zoveel ambachtelijk geproduceerd eten en drinken op één plek te vinden zijn. Het is niet alleen goed om producten uit de streek te halen het is ook nog eens gezond. Wat we niet zelf kunnen telen, halen we bij tuinders/collega's in de buurt. Zo ontstaat er een korte keten.
Winkel

Groente en fruit
Dit komt voornamelijk van onze eigen kwekerij en tuinderij. In de zomer zijn er verse komkommers, tomaten,  paprika’s, aubergines, pepers, sla, spinazie en raapstelen uit onze eigen (onverwarmde) kas. Buiten in de tuinderij telen we peulen, slabonen, sla, rode bieten, spitskool, bloemkool,brocoli, wortelen, boerenkool, sjalotten, aardappelen, spruiten, prei en nog veel meer. Dit wordt soms ter plekke voor u geoogst. Mocht het seizoen voorbij zijn dan vullen we de groente en fruit aan van tuinders in de buurt.
Bij onze boerderij zit een grote boomgaard, met hoogstambomen, verder halen we verse aardbeien van de Aardbeientuin Bronsink uit Oene en halen we seizoensfruit bij Fruitkwekerij Klomp uit Wilp.
Zo houden we ook het fruit lokaal.

Zuivel/Eieren
Ons uitgebreide zuivel assortiment met Melk, Karnemelk, (vruchten)yoghurt, kwark, kruudmoes, gortepap, vla kaas etc.etc. komt o.a. van Boerderij Den Hoek meerdere malen bekroond met diverse prijzen.
Ook hebben we Voorster kaas in ons assortiment van Melkveebedrijf welgelegen. Deze kaas is dus van Voorster melk.

Honing
Onze Honing producten komen van Imkerij Gorking uit Gietelo. Deze lokale imker laat de bijen werken op landgoed De Pol, maar ook staan er jaarlijks een aantal bijenkasten bij onze Boerderij.

Fruit producten
Met het fruit dat we om de boerderij vinden maken we ook zelf Jam, compote, appelmoes, stoofperen, Chutny. Heerlijk voor op brood, in de Yoghurt of op/bij het vlees.Al deze producten zijn ambachtelijk geproduceerd met verse producten.

Jerom’s
We verkopen ook een groot gedeelte van het assortiment van Jerom’s uit Schalkhaar.
Zo hebben we caramelstroop en de heerlijke Noga’s. Echt het proberen waard.

Bieren
Ook hebben we in onze winkel een uitgebreid assortiment speciaal bieren die zeker de moeite waard zijn om eens te proeven. Zo zijn er verschillende bieren van Landgoed Beekzicht waar onze graan/mout in zit, hop uit Empe en Gagel van het Landgoed. Verder hebben we een assortiment van Chamaven uit Zutphen, zoals trippels, blondbier en bokbieren die zeker de moeite waard zijn.

Vlees
Het uitgebreide assortiment vlees komt vooral van Ter Weele uit Oene. Deze slager staat in de omgeving bekend als een absolute top slager. Al het vlees ligt ingevroren in de vriezers.
Ook verkopen wij Hertenvlees en eend.

Graanproducten
Ook voor heerlijke cakemixen, broodbakmixen, pannenkoekenmix, muesli, havermout en vruchtennotenmixen moet u bij ons zijn. Molen "de Hoop in Klarenbeek, bereidt deze producten in de molen.

Cadeau artikelen
Wil je een orgineel cadeau geven? Dat kan we hebben heel veel cadeau artikelen. Wil je een mandje laten maken met streekproducten of gewoon wat aparts.
Wij hebben Zwijnenkeutels (chocolade truffels), sneeuwvlokjes, cadeau mand gevuld met streekartikelen, koeienkaarten, houten figuren, borden, kopjes, knuffels, houten figuren, mandjes, wenskaarten, koeiencadeaubon en nog veel meer cadeau artikelen.

Openingstijden boerderijwinkel

Maandag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Zaterdag van 09.00 -16.00 uur.

Zondag gehele dag gesloten. 

 

 

 

 

1 van 5